BESØG VORES SPÆNDENDE SHOWROOM I VEJLE

Går du og drømmer om et nyt hus og er på udkig efter mere viden og inspiration om husbyggeri, byggeprocesser og forskellige materialevalg, så bør du besøge vores showroom og domicil tæt ved motorvejen i Vejle.

Vores showroom er opført i moderne nordisk stil og er selvfølgelig gennemmuret. Her er højt til loftet, så både idéer og inspiration får plads til at folde sig ud. Showroomet er indrette så du får de bedste muligheder for at se og mærke byggekvaliteter, blive inspireret af nyeste design og materialer indenfor mursten, tagsten, gulve, døre, vinduer, lofter, udvendig beklædning som træ/zink/kobber, klinker, tæpper, el-artikler, VVS-løsninger som armaturer/afløb/toiletter, typer af træbeton og gips.

Udfordr vores tanker med dine idéer
Gå på opdagelse i vores forskellige og spændende husdesigns og oplev kvaliteten af et Preben Jørgensen Hus. Med mere end 50 års erfaring i at bygge kvalitetshuse har vi så meget erfaring som vi gerne vil dele ud af, så besøg os og benyt dig af alt den viden vi har opbygget.

Vi har indrettet små hyggelige samtalemiljøer, hvor vi i ro og mag kan snakke om mulighederne. Vi har også indrettet en afdeling for de mindste med legetøj og storskærm, så tag gerne børnene med.

Vi glæder os til dit besøg.

Bemærk
Showroomet er åbent efter aftale. Der er ikke faste åbningstider, så ring og aftal et besøg med en af vores mæglere.

Kontakt mægler

 

Besøg vores showroom