Arkitekttegnede huse, enfamiliehuse med lækkert design og kvalitet

Preben Jørgensen Huse har 50 års erfaring i arkitekttegnede huse og med opførelse af enfamiliehuse. Gennem 50 år har vi på grundlag af vores kunders input og ønsker udarbejdet et stort antal planløsninger med arkitekttegnede huse, hvorfra vores kunder kan hente inspiration og idéer i forhold til deres drømme om et enfamiliehus. Når kunderne har valgt deres planløsning og tilpasset det arkitekttegnede hus, udfører vi huset med de bedste byggematerialer og erfarne håndværkere.

Billige arkitekttegnede huse

Grundet vores mange års erfaring med byggeri af enfamiliehuse, kan vi bygge arkitekttegnede huse til meget lave priser. Vi har overstået diverse “børnesygdomme” og fået tilpasset vores planløsninger, så de opfylder alle behov og krav, der stilles til enfamiliehuse i dag. Desuden bruger vi altid de samme håndværkere til at bygge vores arkitekttegnede huse og undgår derfor at der laves fejl, hvilket ofte også er noget, der er med til at fordyre projektet.

Nyeste design og materialer

Ud over at have stor fokus på kvaliteten, har vi også fokus på design og materialer. Vi følger løbende med i udviklingen indenfor byggematerialer, så vi altid kan tilbyde at bygge med de nyeste og mest moderne materialer.

Hvis I gerne vil se og føle på de forskellige byggematerialer, så kan I besøge vores showroom i Vejle. Her har I de bedste muligheder for at se og mærke på byggekvaliteter og se hvilke muligheder I har, når I bygger med os i forhold til alt fra mursten og tagsten til gulve, døre, vinduer, lofter og VVS-løsninger som armaturer/afløb/toiletter m.v.

En kompetent partner til jeres enfamiliehus

Med Preben Jørgensen Huse får I en af de mest kompetente partnere på markedet for arkitekttegnede huse:

  • Vi har bygget mere end 4.000 enfamiliehuse.
  • Vi bygger de billigste arkitekttegnede huse på markedet.
  • Vi 50 års erfaring med enfamiliehuse.
  • Vi bruger kun danske håndværkere.

For at høre mere om mulighederne for at få bygget jeres drømmehus, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi garanterer topkvalitet på alle områder