Typehuse i Århus, Horsens og omegn

Vi bygger billige typehuse i Århus, Horsens og omegn i høj kvalitet og efter energirigtige principper – altid med fokus på kundens ønsker og behov. Står I og skal bygge nyt, kan vi tilbyde at bygge et billigt typehus efter en af vores egne plantegninger eller helt efter jeres ønsker og behov.

Byg et billigt typehus, der er helt sit eget

Byg jeres eget hus og nyd den luksus, det er at bo i noget fuldstændigt nyt! Gennem mange år og på grundlag af vores kunders input og ønsker, har vi udarbejdet et stort antal planløsninger, der giver jer inspiration og løsninger til jeres drømmebolig. I kan kigge vores forslag til typehuse igennem, og vil der måske finde netop jeres drømmehus. Vi bygger et personligt typehus i gennemført design og med plads til individuelle løsninger, så det matcher jeres ønsker og behov.

Billige typehuse i 50 år

Vælger I at bygge et billigt typehus med Preben Jørgensen Huse, får I en kompetent samarbejdspartner, som i 50 år har bygget mere end 4.000 huse. Vores erfaring, samarbejde med de bedste danske håndværkere, brug af kvalitetsmaterialer med mere gør, at I trygt kan stole på os, når I skal foretage den største investering i jeres liv. Vi benytter os af et netværk af oste håndværkere, som vi har et tæt samarbejde med. Det faste samarbejde sikrer stabilitet og høj kvalitet i hele byggeprocessen. Derudover uddanner vi selv håndværkere og har lærlinge ansat.

Hvad koster et typehus?

Dine individuelle boligønsker er med til at bestemme, hvad det vil koste at bygge et typehus. Prisen på et typehus afhænger derfor af forhold som husets størrelse, arkitektur, byggematerialer mv. Når vi kender dine ønsker og dit budget, kan vi give dig et skræddersyet tilbud på byggeriet af dit hus. Du kan se vores priseksempler i menuen ’Attraktiv pris’ for at få et overblik over vores forskellige priser på byggeri.

Typehuse i jeres nærområde

Hos Preben Jørgensen Huse går vi højt op i at være i tæt dialog med vores kunder og hjælper med alt fra valg af byggegrund til valg af størrelse på rummene, materialevalg med mere. Da dette er så vigtigt for os, bygger vi kun vores typehuse i en vis radius fra vores hovedsæde, så vi altid kan være i tæt kontakt med byggeriet.

Hos Preben Jørgensen Huse har vi med andre ord et nærhedsprincip. Dette nærhedsprincip betyder, at vi kun bygger vores huse i en afstand af max 1 times kørsel fra vores lager i Ølholm, 7160 Tørring. Vi er klar over, at det kan skuffe nogle kommende husejere, men vi vil ikke gå på kompromis med vores høje kvalitet og service, og vi ønsker derfor hele tiden at være tæt på byggeprocessen.

Få flere informationer

Vil I høre mere om mulighederne for at bygge et billigt typehus i Horsens, Århus eller omegn efter jeres ønsker og tilpasset helt til jeres behov, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi garanterer topkvalitet på alle områder