Nybyggeri

Har I planer om at bygge nyt hus i Århus, Horsens eller omegn og har I særlige ønsker, I gerne vil have opfyldt i forbindelse med jeres husbyggeri, så se vores forskellige planløsninger. Vi har gennem flere år ud fra vores kunders input og ønsker udarbejdet en række planløsninger, der kan tilpasses netop jeres ønsker i forbindelse med nybyggeri.

Har I udarbejdet jeres egen plantegning kan vi også bygge hus efter den. Vi er altid åbne over for jeres ideer og ønsker til et nybyggeri og har erfaring for, at det sjældent bliver meget dyrere. Lav aftale om husbyggeri med os og få jeres drømmehus!

Husbyggeri i Århus, Horsens og omegn

Hos Preben Jørgensen Huse går vi meget højt op i at være i tæt dialog med vores kunder og hjælper med alt fra valg af byggegrund til valg af rumstørrelse, byggematerialer m.v. Idet dette er så vigtigt for os, bygger vi kun i en vis radius fra vores hovedsæde, så vi altid kan være i tæt kontakt til byggeriet.

Husbyggeri med høj kvalitet

Vælger I at indgå aftale om husbyggeri med Preben Jørgensen Huse, får I et hus i høj kvalitet, bygget efter energirigtige principper. Vores 50 års erfaring med nybyggeri gør os til en kompetent partner, som I trygt kan betro opgaven at bygge jeres nye hus. Indgå aftale om husbyggeri med os og få et hus bygget af de bedste danske håndværkere og med kvalitetsmaterialer.

Nybyggeri med Preben Jørgensen Huse

Vil I høre mere om mulighederne for at få opført et nybyggeri i Århus, Horsens eller omegn udført i henhold til jeres ønsker og behov, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi garanterer topkvalitet på alle områder