Perspektiv – Vinkelhuse der rummer det smagfulde ekstra design

Nogle huse formår at vokse med tiden, og for os er vinkelhuset lige nøjagtig denne type hus. Vi kalder vores vinkelhuse Perspektiv, fordi de klare lange linjer skaber et homogent hus med rigtig mange muligheder.

Se og bliv inspireret over mange af de vinkelhuse, vi har bygget gennem årene på denne side. Plantegninger for vinkelhuse ser du under det enkelte hus eller her for en større oversigt.

Vi har gennem årene bygget rigtig mange vinkelhuse, og vi ved, at denne type hus matcher alle de behov og muligheder, som mange har. Et moderne hus, som man kun kan blive glad for.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil drøfte dit drømmehus. Her kan vi også aftale nærmere omkring jeres videre proces hos Preben Jørgensen Huse.

Få en tilpasset plantegning til vinkelhus

Husk, at ved alle vores huse er I meget velkommen til at præge vores plantegninger med jeres egne individuelle designønsker. Lad os blot høre mere om jeres ønsker og tanker – det er jo jeres drømmehuse, vi skal bygge. Med over 4.000 byggede kvalitetshuse, har vi lang erfaring i at levere tilpassede huse, og vi har lang erfaring i tilpassede plantegninger for vinkelhuse, der dækker alle unikke behov I måtte have.

Vi benytter os altid af vores egne faste håndværkere. Det betyder for dig at du ender ud med et bedre produkt. Du er i trygge hænder hos os. 

Vores tegninger og bygningskonstruktioner er ophavsretligt beskyttet og må ikke bruges af andre uden vores skriftlige samtykke/tilladelse.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder