Lavenergihuse og energirigtige huse vi bygger i kvalitet og design

Vores lavenergihuse er alle kvalitets huse bygget efter energirigtige principper. Det betyder, at vi bygger energirigtige huse eller det man kalder lavenergihuse. Lavenergihuse er velisolerede og udstyret med energirigtige vinduer, hvilket gør at de holder rigtig godt på varmen. Det gør, at I bl.a. kan spare store summer på varmeregningen og samtidigt passer godt på miljøet. Huset er dermed i kategorien energirigtige huse.

Hvad koster det at bygge et lavenergihus?

Bygger man et kvalitets hus – et hus med de bedste materialer, så bliver det naturligvis altid lidt dyrere. Det er dog hurtigt tjent ind med et lavenergihus, fordi man sparer på varmeregningen. Bygger I derfor et energirigtigt hus, så har I på den korte bane en lidt højere udgift, som tjenes ind på den lange bane. Det kan altså derfor klart anbefales at bygge et lavenergihus, da disse kvalitets huse på sigt bliver billigere end et normalt enfamiliehus.

Miljøvenlig opvarmning

Energivinduerne og den tætte isolering holder bedre på varmen, så I kan sænke energiforbruget til opvarmning af hjemmet. Med et energivenligt hjem får I dermed en lavere varmeregning, samtidig med at I skåner miljøet. De højere byggeomkostninger er derfor en investering, der hurtigt er tjent ind igen til gavn for både økonomi og miljø.

Energirigtige huse / lavenergihuse – har man medbestemmelse?

Vores planløsninger gør det muligt for jer at have medbestemmelse i forhold til, hvordan jeres energirigtige hus skal indrettes. Vores planløsninger omfatter en række lavenergihuse, der kan rettes til helt efter jeres idéer og behov. Vi bygger i omegnen af 100 huse om året og har lang erfaring med at rådgive om valg af arkitektur, rumstørrelse og byggematerialer med udgangspunkt i jeres individuelle ønsker.

Vi bygger i vores nærområde – det er også energirigtigt

Vi bygger hos Preben Jørgensen Huse ud fra et nærhedsprincip. Det vil sige, at vi bygger vores huse i en afstand af max 1 times kørsel fra vores lager i Ølholm, 7160 Tørring. Dette for at sikre høj kvalitet og god service igennem hele byggeprocessen, idet vi hurtigt kan komme ud på byggepladsen og hele tiden er i nærheden og kan følge processen tæt. Samtidig er vores nærhedsprincip også en del af det at bygge energirigtigt, idet vi ikke skal bruge en masse ressourcer på at fragte materialer over store afstande.

Hør mere om vores kvalitets huse

Vi rådgiver jer grundigt gennem hele processen, og vi benytter os af et fast team af dygtige håndværkere gennem mange år. Det er med til at sikre høj stabilitet og ensartet kvalitet hver gang.

Vil I høre mere om mulighederne for at bygge et billigt kvalitets hus med mindst mulige udgifter til el, vand og varme, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi garanterer topkvalitet på alle områder