Nordic Cube ®

– lyst, levende og skandinavisk med stil

Kombinationen af det enkle, store og lyse i vores Nordic Light-serie løftes og forkæles yderligere i vores Nordic Cube ®-serie. Et design, vi er lidt stolte af.

Vores Nordic Cube ®-huse udvider de praktiske løsningsmuligheder, og med den ekstra Cube-dimension løfter vi en hall-effekt ind i huset, som skaber unikke indretningsmuligheder. Med Nordic Cube ® får man det store centrale rum med masser af lys og charme – et rum, som binder huset sammen med varme og liv.

Nordic Cube ® er tænkt som huset, hvor det høje centrale rum binder alle tilstødende rum sammen på en let og naturlig måde. Dette skaber et hus og nogle rammer, man vil elske at indrette. Vi tror, at Nordic Cube ® er huset, som man lever fuldt ud i og bor mange år i.

Husk, at ved alle vores huse er I meget velkommen til at præge vores plantegninger med jeres egne individuelle designønsker. Lad os blot høre mere om jeres ønsker og tanker – det er jo jeres drømmehuse, vi skal bygge.

Nordic Cube ® er et registreret dansk design. Læs mere om designbeskyttelse hos Patent- og Varemærkestyrelsen.

Vores tegninger og bygningskonstruktioner er ophavsretligt beskyttet og må ikke bruges af andre uden vores skriftlige samtykke/tilladelse.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder