Få rådgivning af vores kompetente medarbejdere

Preben Jørgensen

Preben Jørgensen, Bygmester

Preben er firmaets grundlægger, der med succes har ført firmaet frem til, hvad det er i dag. Selvom han i dag ikke er med i selve byggeriet, kommer han dagligt på kontoret og holder godt øje med, om alt foregår, som han ønsker det, og at alle lever op til kravene.

pj-huse-soen-thumb

Lars Jørgensen, Bygmester

Lars er 31 år og udlært murer, med speciale i opsætning af fliser. I dag er Lars daglig leder af Preben Jørgensen Huse, og den første til at orientere sig om kundernes grund, så byggeprocessen får den bedst mulige start. Med et team af højt kvalificerede medarbejdere, og et solidt samarbejde med underleverandører, sørger han for at skabe rammerne for en byggeproces med fokus på at levere huse i den bedste kvalitet.

Kristian Antonsen

Kristian Antonsen, Byggerådgiver


Kristian har mange års erfaring med salg og rådgivning i byggebranchen og har de seneste år rådgivet utallige familier omkring nybyggeri, hvilket giver de bedste forudsætninger for at guide og rådgive jer gennem den proces, det er at bygge et nyt hus fra udvalg og køb af byggegrund til færdigt projekt.

Tlf.: 91 54 20 35

Profilbillede af Klaus Frank Mogensen

Klaus Frank Mogensen

Klaus har mere end 12 års erfaring med indretningen og kreative løsninger, og har gennem årene rådgivet utallige familier om indretning af deres nye hjem. Via sin brede viden og interesse for den optimale planløsning, er I sikret den bedst mulige hjælp, til at tage de rigtige beslutninger omkring jeres nye Preben Jørgensen Hus.

Tlf.: 30 13 19 81

Mikkel Skov Sørensen

Mikkel har et indgående kendskab til opførelse af parcelhuse og har den nødvendige erfaring, for at guide Jer igennem den vigtige indledende proces. I vil opleve en sparringspartner med en naturlig interesse for nybyggeri, hvor I igennem en konstruktiv dialog vil få skabt rammerne, der sikrer at I kommer godt på plads i Jeres nye drømmebolig.

Tlf.: 26 85 78 07

Vi garanterer topkvalitet på alle områder