Vores nærhedsprincip sikrer en byggeproces og et hus af høj kvalitet

NærhedsprincipMed over 50 års erfaring i at bygge kvalitetshuse har vi opbygget en god viden om, hvordan man konstant og sikkert kan garantere høj kvalitet i alle arbejdsgange og samtidig give kommende husejere en nærværende og kompetent projektledelse. Eget tørt lager og egne faste danske håndværkere skaber den kvalitet, vi ønsker af vores materialer, og det ensartede høje kvalitetshåndværk, vi ønsker at lave og til sidst aflevere til nye husejere.

For at alt tiden ikke skal gå med transport, og at afstanden ikke skal blive til gene i projektledelsen og i kontakten til de kommende husejere, så opfører vi kun huse i en afstand af max 1 times kørsel fra vores lager i Ølholm, 7160 Tørring. Vi ved, at det vil skuffe nogle kommende husejere, men vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores kvalitet på nogen måde, og vi ønsker at være tæt på byggeprocessen.

I dag går meget op i at blive større og større, og det kan i visse sammenhænge være velbegrundet og logisk, men vi ønsker primært at blive bedre og bedre til at bygge kvalitetshuse. Vi ved, hvor meget vi kan nå at bygge om året, når kvaliteten skal være i orden, og vores målestok er i sidste ende tilfredse nye husejere og en sund forretning, hvor vi har overskud til at give god service.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder