Et lokalt typehusfirma

Preben Jørgensen Huse er et af de kendte jyske typehusfirmaer, og vi har hovedsæde i Ølholm. Vores politik er, at vi vil bygge 85 huse om året og derfor har vi begrænset vores aktiviteter som byggefirma til en afstand af max 1 times kørsel fra vores lager i Ølholm, 7160 Tørring. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde og om din byggegrund befinder sig inden for vores område, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi adskiller os fra andre typehusfirmaer

De fleste typehusfirmaer bygger huse, der ikke afviger ret meget fra firmaets plantegninger. Hos Preben Jørgensen Huse ser vi lidt anderledes på det og bygger også gerne efter jeres ideer og ønsker. Det er vores erfaring som byggefirma, at byggeriet sjældent bliver ret meget dyrere, når tegningerne tilpasses jeres individuelle ønsker. På dette punkt adskiller vi os fra andre byggefirmaer.

Desuden bygger vi med kvalitetsmaterialer, bruger kun danske håndværkere og leverer til den aftalte tid og til en pris, der ofte ligger væsentligt under, hvad I skal betale hos andre byggefirmaer.

Brug et typehusfirma, der også er et byggefirma

Preben Jørgensen Huse hører som sagt ikke til de helt almindelige typehusfirmaer. Med over 50 års erfaring inden for husbyggeri har vi oparbejdet en ekspertise, der gør os til et allround byggefirma. Vi kan således tilbyde vores assistance helt fra starten med valg af byggegrund og rådgiver også gerne om arkitektur, hus- og rumstørrelse samt materialevalg m.v.

Brug et byggefirma, der:

  • har bygget over 4.000 huse.
  • bygger de billigste typehuse på markedet.
  • mere end 50 års erfaring som typehusfirma.
  • udelukkende bruger veluddannede faste håndværkere

Vi garanterer topkvalitet på alle områder