Lyric – Knækhuse med sanseindtryk, nydelse og stemning

En af grundtankerne bag vores knækhuse er, at designets elegante knæk skal give oplevelsen af sammenhæng, når man lever og bor i huset.

Det bløde knæk skaber en lækker og levende sammenhæng og binder huset sammen på en åben, elegant og fri måde. Vi kalder vores knækhuse Lyric, fordi de skaber rum for følelser og sanseindtryk – et hus, I kan leve og drømme i.

Huse bygget fra en familie til en anden

I vores knækhuse er der plads til jeres liv. Ligesom at ingen familier er ens, er alle huse unikke. Når I vælger et hus fra Preben Jørgensen, udfører vi jeres drømmehus efter jeres unikke behov. I er med gennem hele processen, når vi skaber jeres kommende hjem.

Vores familiefirma har over 50 års erfaring i at opføre fuldmurede huse. Fra start til slut i vores proces lægger vi vægt på kvalitet, som afleveres til den aftalte tid.

Knækhuse plantegning kan du se her. Herunder kan du lade dig inspirere i søgen efter et hus og se hvad vi gennem tiden har opført.

Knækhuse – Plantegning med plads til dine ønsker

Husk, at ved alle vores huse er I meget velkommen til at præge vores plantegninger med jeres egne individuelle designønsker. Lad os blot høre mere om jeres ønsker og tanker – det er jo jeres drømmehuse, vi skal bygge.

Har du spørgsmål til vores knækhuse, plantegninger eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et showroom i Vejle hvor i finder en masse inspiration til materialevalg, indretning og andre løsninger. Book et møde med en af vores mæglere og lad os tage en snak om jeres fremtidige hjem.

 

Vores tegninger og bygningskonstruktioner er ophavsretligt beskyttet og må ikke bruges af andre uden vores skriftlige samtykke/tilladelse.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder