Amfibium – H-huse der er praktiske, lækre og hensynsfulde

Et husdesign, som åbner op for nye og spændende indretningsmuligheder. Vi kalder vores H-huse Amfibium, som betyder “dobbelt levende”. Husets grundidé er at skabe mulighed for at bo og leve på flere niveauer og måder.

Huse er aldrig ens, og vi glæder os til at være med til at skabe jeres unikke H-hus. Med fokus på jeres behov og gennem dialog, kan vi bygge jeres drømmehus.

Se eksempler på et H-hus nederst på denne side, og læs mere om jeres muligheder herunder. I kan også se H-hus plantegninger her.

H-hus – plantegning til din type familie

Uanset om man er den store eller lille familie, er vores H-huse praktiske, og via koblingen i midten skabes der bro og muligheder mellem liv og ro, og der kan tages hensyn til behov i de enkelte rum, uden at huset mister sin helhed. Et dejligt hus at leve og bo i.

Vi har over 50 års erfaring med at bygge huse. I kan derfor være helt trygge over at vi kan udarbejde plantegningen og bygge jeres H-hus. Er der spørgsmål til H-hus plantegning eller andet, kan man altid kontakte os.

Giv dit eget præg på plantegningen

Husk, at ved alle vores huse er I meget velkommen til at præge vores plantegninger med jeres egne individuelle designønsker. Vores erfaring er at når man skal bygge drømmehuset, har folk forskellige ønsker til rumstørrelse, arkitektur, materialer m.m. Vi oplever sjældent, at det har en væsentlig indflydelse på prisen for det endelige hus.

Lad os blot høre mere om jeres ønsker og tanker – det er jo jeres drømmehuse, vi skal bygge.

Vores tegninger og bygningskonstruktioner er ophavsretligt beskyttet og må ikke bruges af andre uden vores skriftlige samtykke/tilladelse.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder