Vi bygger energirigtige drømmehjem

Hos Preben Jørgensen Huse har vi mange års erfaring med at bygge rigtig gode lavenergihuse, som samtidig er dejlige at leve og bo i. Vi ved, at man fint kan designe og opføre et hus til en attraktiv pris og samtidig tage hensyn til miljøet.

Et ekstra plus, når man bygger lavenergihuse, er, at man samtidig bygger et hjem med lave driftsomkostninger. Der er altså både gevinst for miljøet og for jeres økonomi. Vi ved af erfaring, at hvis man kombinerer de bedste materialer og de bedste energiløsninger, så er den samlede driftsøkonomi i huset langt bedre, end hvis man går på kompromis med materialekvaliteten. Samtidig er det vigtigt at tænke over gensalgsværdien, når man en gang skal videre i livet og ønsker at sælge sit hus. Godt håndværk, gode materialer og gode energiløsninger er altid efterspurgt.

 

Energivenlige hjem skabt af jer og til fremtiden

Vores planløsninger gør det muligt for jer at have medbestemmelse i forhold til, hvordan jeres energirigtige hus skal indrettes. Vores planløsninger omfatter en række lavenergihuse, der kan rettes til helt efter jeres idéer og behov og samtidig tage højde for den bedste energiudnyttelse. Vi overholder naturligvis det gældende BR18-bygningsreglement, der har klare og høje krav til byggeriets energiforbrug. Ligeledes bruger vi kun energirigtige ruder i alle vores kvalitetshuse. Et Preben Jørgensen Hus er altid en god investering.

Mere information om vores energirigtige løsninger

Vil I høre mere om mulighederne for at bygge et kvalitetshus med energirigtige løsninger til markedets mest attraktive pris, så kontakt os meget gerne.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder