I er altid velkommen hos Preben Jørgensen Huse

Åbent Hus-arrangementer lige nu

Efter en lang periode uden Åben Hus arrangementer er vi igen klar med et fuldmuret udstillingshus.

Vi har hen oversommeren opført et nyt udstillingshus i forbindelse med Hedensted Bygger, Remmerslund skovby.

Hedensted Bygger – Remmerslund Skovby

Danmarks mest inspirerende byggeudstilling åbnede op 23-24.oktober 2021.

Vi har bygget et super dejligt fuldmuret kvalitetshus, som vi glæder til at vise frem.

Der vil være mulighed for at se dette dejlige hus hver søndag fra kl. 13.00 til 15.00 – frem 13. marts 2022. Kun afbrudt af julelukket fra den 13. december og så åbner vi igen den 16. januar.

Du er naturligvis meget velkommen til at kigge forbi og se nærmere på vores design, materialer og byggekvalitet, ligesom du ved samme lejlighed vil have mulighed for at møde én af os fra Preben Jørgensen Huse.

Svar på spørgsmål

Bemærk, at hvis du har set én af vores annoncer omkring Åbent Hus, så vær opmærksom på, at det hus eller de huse, som er afbilledet, ikke nødvendigvis er det hus, som I kan se på Åbent Hus-adressen. Nogle gange er huset anderledes på grund af købers ønsker eller grundens beskaffenhed. Ring gerne til os og hør nærmere om, hvilket hus det præcist er, så I ikke kører forgæves eller bliver skuffet – det ville vi være rigtig kede af. Du skal blot kontakte vores kontor på tlf. 75 80 51 71, som herefter vil håndtere det videre forløb og give dig den information du ønsker.

Har du spørgsmål til et specifikt hus eller nogle hustanker du ønsker at drøfte, så kontakt gerne en af vores byggerådgivere for svar. Fremvisninger aftales jævnfør ovenstående altid først via vores kontor.

Vi glæder os til at se dig og høre om dine husplaner.

 

Adresse Dato og tid Kontakt Plantegning
Remmerslund Skovby 32, Hedensted Hver søndag fra kl. 13.00 til 15.00. Julelukket fra 13. dec. til 16. jan. 75805171 Plantegning

 


Bemærk at alle fotos er arkivfotos og ikke huset på adressen.

Færdigbyggede huse er ikke mulige at se nærmere på, hvis ikke der holdes Åbent Hus i det. Nye glade beboer vil jo gerne have lov til at nyde deres nye hjem alene, hvilket vi håber, at I har forståelse for. Vi har sikkert billeder af huset i vores galleri – ellers spørg gerne – måske er I heldige, og vi er ved at opføre et hus næsten magen til, som I kan se nærmere på.

 

Vi garanterer topkvalitet på alle områder