I er altid velkommen hos Preben Jørgensen Huse

Åbent Hus-arrangementer lige nu

I foråret og forsommeren 2021 har vi ikke på grund af Covid-19 afholdt vores traditionelle Åbent Hus-arrangementer. De gældende restriktioner med både afstandskrav og forsamlingsforbud gjorde det vanskeligt at holde offentligt åbent i bestemte tidsrum.

Nu bliver det snart muligt igen…

Vi vil igen holde Åbent Hus i vores forskellige kvalitetshuse. Usikkerheden omkring åbningen af samfundet har gjort det svært at planlægge frem i tiden og derfor begynder vi først planlagte Åbent Hus-arrangementer i begyndelsen af efteråret 2021.

Blandt andet er vi allerede nu i gang med at bygge et nyt udstillingshus i forbindelse med Hedensted Bygger efterår 2021. Vi glæder os utrolig meget til at vise det frem.

Når de nye Åbent Hus datoer kommer, så vil de fremgå af denne side på vores hjemmeside og på vores Facebook profil, som du allerede nu kan vælge at følge, så du automatisk ser opslaget når det udgives.

Få svar og inspiration

Du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi og se nærmere på vores design, materialer og byggekvalitet, ligesom du ved samme lejlighed vil have mulighed for at møde én af os fra Preben Jørgensen Huse.

Bemærk, at hvis du har set én af vores annoncer omkring Åbent Hus, så vær opmærksom på, at det hus eller de huse, som er afbilledet, ikke nødvendigvis er det hus, som I kan se på Åbent Hus-adressen. Nogle gange er huset anderledes på grund af købers ønsker eller grundens beskaffenhed. Ring gerne til os og hør nærmere om, hvilket hus det præcist er, så I ikke kører forgæves eller bliver skuffet – det ville vi være rigtig kede af. Du skal blot kontakte vores kontor på tlf. 75 80 51 71, som herefter vil håndtere det videre forløb og give dig den information du ønsker.

Har du spørgsmål til et specifikt hus eller nogle hustanker du ønsker at drøfte, så kontakt gerne en af vores byggerådgivere for svar. Fremvisninger aftales jævnfør ovenstående altid først via vores kontor.

Alle eventuelle gældende Covid-19 forholdsregler vil naturligvis blive overholdt under en fremvisning.

Vi glæder os til at se dig og høre om dine husplaner.

 

Adresse Dato og tid Kontakt Plantegning

 

Mulige nye Covid19 restriktioner vil vi fortløbende forsøge at formidle via vores Facebook side.


Bemærk at alle fotos er arkivfotos og ikke huset på adressen.

Preben Jørgensen Huse Kollage

Færdigbyggede huse er ikke mulige at se nærmere på, hvis ikke der holdes Åbent Hus i det. Nye glade beboer vil jo gerne have lov til at nyde deres nye hjem alene, hvilket vi håber, at I har forståelse for. Vi har sikkert billeder af huset i vores galleri – ellers spørg gerne – måske er I heldige, og vi er ved at opføre et hus næsten magen til, som I kan se nærmere på.

 

Vi garanterer topkvalitet på alle områder