I er altid velkommen hos Preben Jørgensen Huse

Åbent Hus-arrangementer marts 2024

Du er meget velkommen til at kigge forbi og se nærmere på vores design, materialer og byggekvalitet, ligesom du ved samme lejlighed vil have mulighed for at møde én af os fra Preben Jørgensen Huse.

To søndage i marts måned har vi Åbent Hus i et skønt hus i Grejs ved Vejle. Vi glæder os rigtig meget til at vise det frem og du kan allerede nu lave en forhåndsaftale med en af vores byggerådgivere, som vil være i huset den pågældende dag. Se nedenfor og kontakt enten Klaus, Kenneth eller Mikkel for nærmere aftale.

Vi glæder os til at se dig.

 

Adresse Dato og tid Kontakt Plantegning
Provstevejen 16, Grejs, 7100 Vejle Søndag den 10.03 fra kl. 13 til kl 15 Mikkel – 26 85 78 07, Kenneth – 26 36 96 93      HER
Provstevejen 16, Grejs, 7100 Vejle Søndag den 17.03 fra kl. 13 til kl. 15 Mikkel – 26 85 78 07, Klaus – 30 13 19 81      HER

 

 

Bemærk, at vi fortløbende planlægger nye Åbent Hus arrangementer, så hold øje med vores opslag her på siden og på Facebook og Instagram.

Svar på dine spørgsmål

Bemærk, at hvis du har set én af vores annoncer omkring Åbent Hus, så vær opmærksom på, at det hus eller de huse, som er afbilledet, ikke nødvendigvis er det hus, som I kan se på Åbent Hus-adressen. Nogle gange er huset anderledes på grund af købers ønsker eller grundens beskaffenhed. Ring gerne til os og hør nærmere om, hvilket hus det præcist er, så I ikke kører forgæves eller bliver skuffet – det ville vi være rigtig kede af. Du skal blot kontakte vores kontor på tel:+45 75805171, som herefter vil håndtere det videre forløb og give dig den information du ønsker.

Har du spørgsmål til et specifikt hus eller nogle hustanker du ønsker at drøfte, så kontakt gerne en af vores byggerådgivere for svar. Fremvisninger aftales jævnfør ovenstående altid først via vores kontor.

Vi glæder os til at se dig og høre om dine husplaner.


Bemærk at alle fotos er arkivfotos og ikke huset på adressen.

 

Færdigbyggede huse er ikke mulige at se nærmere på, hvis ikke der holdes Åbent Hus i det. Nye glade beboer vil jo gerne have lov til at nyde deres nye hjem alene, hvilket vi håber, at I har forståelse for. Vi har sikkert billeder af huset i vores galleri – ellers spørg gerne – måske er I heldige, og vi er ved at opføre et hus næsten magen til, som I kan se nærmere på.

 

Vi garanterer topkvalitet på alle områder