I er altid velkommen hos Preben Jørgensen Huse

Åbent Hus-arrangementer lige nu

I foråret 2021 holder vi ikke traditionelle åbent hus arrangementer. Vi følger nøje de gældende restriktioner og bl.a. både afstandskrav og forsamlingsforbud gør det vanskeligt at holde offentligt åbent i  bestemte tidsrum.

Når der bliver nye Åbent Hus datoer vil de fremgå af denne side og på Facebook.

Når der bliver mulighed igen…

Vil vi igen holde Åbent Hus i vores forskellige kvalitetshuse. I vil naturligvis altid være velkomne til at kigge forbi og se nærmere på design, materialer og byggekvalitet, ligesom I ved samme lejlighed vil have mulighed for at møde én af os fra Preben Jørgensen Huse.

Bemærk, at hvis I har set én af vores annoncer omkring Åbent Hus, så vær opmærksom på, at det hus eller de huse, som er afbilledet, ikke nødvendigvis er det hus, som I kan se på Åbent Hus-adressen. Nogen gange er huset anderledes på grund af købers ønsker eller grundens beskaffenhed. Ring gerne til os og hør nærmere om, hvilket hus det præcist er, så I ikke kører forgæves eller bliver skuffet – det ville vi være rigtig kede af.

Vi glæder os til at se dig og høre om dine husplaner.

 

Adresse Dato og tid Kontakt Plantegning

 

Mulige nye Covid19 restriktioner vil vi fortløbende forsøge at formidle via vores Facebook side.


Bemærk at alle fotos er arkivfotos og ikke huset på adressen.

Preben Jørgensen Huse Kollage

Færdigbyggede huse er ikke mulige at se nærmere på, hvis ikke der holdes Åbent Hus i det. Nye glade beboer vil jo gerne have lov til at nyde deres nye hjem alene, hvilket vi håber, at I har forståelse for. Vi har sikkert billeder af huset i vores galleri – ellers spørg gerne – måske er I heldige, og vi er ved at opføre et hus næsten magen til, som I kan se nærmere på.

 

Vi garanterer topkvalitet på alle områder