Vi valgte med fornuft og hjerte

Brædstrup

Én af vores bekendte arbejder ved Preben Jørgensen Huse. Da tanken om nyt hus var i gang, nævnte hun, at vi måske burde kigge nærmere på et fuldmuret hus.

Vi undersøgte hvad fuldmuret egentlig er- fordele og ulemper-,og vi valgte så fuldmuret på grund af energi, indeklima, akustik og det dejlige rå og enkle udtryk i den indvendige struktur.

Fra begyndelsen af havde vi en god dialog med byggerådgiveren, som hurtigt forstod vores drømme, ønsker og behov.

Vi havde forelsket os i par forskellige huse, og var meget i tvivl, men byggerådgiveren valgte hurtigt at tegne en løsning, hvor 2 husdesigns blev kombineret. På den måde fik opfyldt en række ønsker både indvendigt og udvendigt.Vi har fået et dejligt hus, der er super praktisk og indrettet 100% efter de ønsker og behov,vi har til dagligdag og fritid.

Vi nyder hver dag vores hus og den rolige akustik og ro som et fuldmuret hus skaber indvendigt. Udvendigt har vi fået et smukt hus, hvor farvemixede flotte teglsten skaber et lækkert spil.

Vi bor i vores drømmehus og kan på det varmest anbefale Preben Jørgensen Huse, hvis du ønsker et byggefirma som lytter, er kreative, og hvor du kan være tryg fra byggestart, til du får nøglerne til dit nye hjem.

Lone og Brian Nielsen, Brædstrup

Vi garanterer topkvalitet på alle områder