Preben Jørgensen Huse – et valg vi aldrig har fortrudt

Odder

Vi har haft en rigtig, rigtig god oplevelse med Preben Jørgensen Huse.

Vores interesse for fuldmurede og firmaet blev skabt via kollegaer, som for både 15 år og 3 år siden havde haft gode oplevelser med Preben Jørgensen Huse, og gav dem deres bedste anbefalinger. Samtidig oplevede vi ved selvsyn en rigtig god kvalitet i huset, så vores interesse var vakt.

Vi syntes, at fuldmuret tiltalte os mere end gasbeton, og havde også den opfattelse, at det samlet set ville give os en bedre huskvalitet.

Vi tjekkede Preben Jørgensen Huses hjemmeside, så på forskellige husdesigns og typer af indretning. Herefter besøgte vi 2 udstillingshuse og talte med en af firmaets byggerådgivere, som bl.a. gav os et budget med på udstillingshuset. På den måde fik vi en god fornemmelse af produkt og pris.

Vi aftalte et møde med byggerådgiveren, hvor vi fortalte om vores tanker og idéer og bl.a. blev gjort opmærksom på forhold omkring vores byggegrund,som skulle vise sig at være at være rigtig godt for os.

I hele bryggeprocessen er vi blevet holdt godt orienteret. De har været gode tilat fortælle, hvornår hvilke håndværkere var på, så vi fulgte derfor byggeriet tæt ude på byggepladsen.
Vi har løbende været i dialog med håndværkerne og fornemmet en rigtig, rigtig god kvalitet i selve håndværket.Vi har mødt stolte og glade håndværkere med over 25 års anciennitet i firmaet, hvilket betød, at vi bare har været rigtig trygge i byggeforløbet og med de mennesker, der skulle bygge vores nye hjem. Der var fra start lagt en klar tidsplan, og vi fik vores dejlige hus 2-3 dage før.

De holder hvad de lover, og hos Preben Jørgensen Huse skal man faktisk først betale, når man får huset – fair og ordentligt. Vi elsker vores hus og kan kun give de bedste anbefalinger.

Charlotte Nielsen og Benny Andersen, Odder

Vi garanterer topkvalitet på alle områder