Fuldmuret var et bevidst og rigtig godt valg

Ry

Vi havde gennem gode venner set et Preben Jørgensen Hus.Efter det var vi sikre på, at et fuldmuret kvalitetshus også ville være noget for os.

Vi valgte herefter at tage kontakt til Preben Jørgensen Huse og fik en klar fornemmelse afderes kompetencer, og i særdeleshed med fuldmuret.De har tydelig erfaring med at lede og styre byggeriet og med deres egen gennemprøvedeog kvalitetssikrede byggemodel, kører man efter en struktureret tidsplan, som skaber en rigtig rar tryghed, og gør at huset stod klar til aftalt tid.

Fra start af havde vi en god fornemmelse og oplevelse med en grundig indledende dialog,og en afklaring af detanker og idéer som vi havde til vores nye hjem. Allerede på dét tidspunkt føler vi os i trygge hænder.

Én af de spændende faser ved at bygge med Preben Jørgensen Huse er, at man udover showroomet kan vælge materialer ved diverse underleverandører. Det giver et særligt ejerskab til processen og utrolig mange muligheder, og samtidig en bredere forståelse af muligheder og kvaliteter.Når man véd, det kører på tegnestuen og ude på byggepladsen, er der bare mere ro og glæde ved den kreative proces.

Vi endte med det drømmehus, vi ønskede, og er blevet virkelige glade for vores nye hjem.
Vi kan kun give Preben Jørgensen Husede bedste anbefalinger.

Cecillie Sjølin og Mathias Østerberg Madsen, Ry

Vi garanterer topkvalitet på alle områder