Familien Seest kunne ikke ønske sig mere

Tjørnelunden 11

Først og fremmest må vi sige, at vi bare er super tilfredse med Preben Jørgensen Huse. Vi har undervejs følt, at vi har været i rigtig gode hænder, og det er vigtigt, at vi har kunnet føle os trygge i sådan et forløb.

Et godt stykke inde i forløbet med plantegningen tog vi en større beslutning om at vende huset på grunden, da vi ellers ville komme for tæt på naboen med den plantegning, som vi havde udarbejdet. Det var en større ændring, og vi var i tvivl om, hvordan Preben Jørgensen Huse ville reagere på det, når vi nu var rigtig langt i forløbet.

Men vores bekymring blev dog hurtigt gjort til skamme. Vi forklarede vores udfordringer, og hurtigt vendte de tilbage med tre gode løsningsforslag, hvor vi med få justeringer valgte et af dem, og dette har været meget kendetegnede for vores samarbejde: Det har hele vejen igennem været en meget fleksibel og rigtig god proces.

Undervejs er alle aftaler blevet overholdt, og vi har følt, at vi har kunnet stole på dem hele tiden, og det har de også bevist. Huset blev endda afleveret før planlagt, så vi er bare rigtig glade for vores nye hus. Hvis vi fik muligheden for at gøre noget om, så kan vi faktisk ikke finde på en eneste ting, så alt i alt er vi meget tilfredse med både pris, kvalitet og service.

Familien Seest, Jelling

Vi garanterer topkvalitet på alle områder