Familien Knudsen valgte Preben Jørgensen Huse igen

Lundhusvej 28

Det er anden gang, vi bygger et helt nyt hus, og da Preben Jørgensen Huse også byggede vores første hus for ca. 10 år siden, var det naturligvis oplagt, at de skulle gøre det igen.

Dog ville vi ikke sætte gang i sådan et stort projekt, før vi også havde undersøgt andre muligheder, men lige meget hvem vi forhørte os hos, så pegede pilen hele tiden tilbage på Preben Jørgensen Huse, som vi derfor valgte igen. Det har vi heller ikke på nogen måde fortrudt, og vi er også denne gang meget glade for vores nye hus.

Hele processen omkring opførelsen af vores hus er vi meget tilfredse med. Vi har fået rigtig god sparring af Lars Jørgensen og René Yde undervejs, og så er serviceniveauet bare helt i top. Hver gang projektet er gået ind i en ny fase, har vi fået besked om dette kort inden, så vi har kunne møde op på grunden og være en del af byggeprocessen, hvilket har været rigtig fedt.

Et eksempel på dette var, da vi to dage inden murerarbejdet startede modtog en SMS fra mureren, der gerne ville mødes i huset for at koordinere lægning af klinker osv. En rigtig god service, hvor vi hele tiden føler, at vi har været meget involveret i byggeprocessen.

Har der været noget med huset, som vi ikke var helt tilfredse med, så er Preben Jørgensen Huse kommet med det samme, og der har ikke været noget bøvl af nogen slags overhovedet.

Materialerne til vores hus har vi både valgt i samarbejde med Preben Jørgensen Huse og deres samarbejdspartnere, så det hele har bare kørt gnidningsløst, og vi er alt i alt meget tilfredse med vores nye hus.

Familien Knudsen, Vejle

Vi garanterer topkvalitet på alle områder