Camilla og Jesper fik deres nye hus helt som ønsket

Sikavej 20

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at bruge Preben Jørgensen Huse til vores byggeprojekt. Vi kom med vores egen plantegning med nogle specielle ønsker, men der var ikke noget, der ikke kunne lade sig gøre. Der var nogle få småjusteringer, men de lyttede meget til, hvilke ønsker vi havde, og vi blev taget meget med på råd i forhold til deres justeringer.

Vi havde Lars Jørgensen som fast kontaktperson gennem hele byggeprocessen, som også kørte helt efter planen. Alle de forskellige faser blev overholdt rent tidsmæssigt, og huset stod klar præcis på den dag, vi havde fået det stillet i udsigt.

Det var også en god oplevelse at vælge materialerne til huset. En ting er at få stukket en prøve i hånden, for det kan være svært at vurdere materialerne på den måde, men ofte blev vi henvist til forskellige adresser, hvor vi kunne se materialerne i virkeligheden, og det gav os et meget bedre indtryk af de forskellige materialer, som vi kunne vælge til vores hus.

Så på alle områder har vi været meget glade for samarbejdet med Preben Jørgensen Huse, som vi hellere end gerne anbefaler til andre, der skal i gang med et nyt byggeprojekt.

Camilla Quotrup Grønning og Jesper Jensen, Tørring

Vi garanterer topkvalitet på alle områder