Få det hus, I drømmer om

Vores erfaringer fra byggeri til mere end 4.000 familier er I velkommen til at bruge, men vi er også åbne overfor, at langt de fleste ønsker at sætte deres eget præg på deres nye hus og det er helt i orden. Når I vælger os til at bygge jeres nye drømmehus, får I også mulighed for at vælge de materialer og det udstyr I synes bedst om.

Vælg de rigtige materialer og designs

Der er 2 krav der skal være opfyldt når man vælger materialer til sit nye drømmehus. Udseende og kvalitet er afgørende. Udseende fordi det skal være pænt og tidssvarende og kvalitet fordi det skal holde i mange år.

Frit materialevalg

Derfor gør vi også meget ud af at rådgive om, hvilke materialer I skal vælge til jeres nye drømmehus, naturligvis med hensyntagen til jeres ønsker. Nedenfor kan I se eksempler på materialer, som I selv skal vælge og har indflydelse på hos vores leverandører, så I får et hus med jeres personlige præg:

  • Mursten og tagsten
  • Vinduer og døre
  • Gulvbelægning
  • Inventar
  • Sanitet
  • Hårde hvidevarer

Høje krav til leverandører af materialer

Uanset hvilke materialer I vælger til jeres nye hus, kan I være sikre på, at vores leverandører altid vil anbefale jer kvalitetsmaterialer, som er problemfrie, gennemprøvede og energivenlige. Vi anvender kun anerkendte kvalitetsmaterialer fra anerkendte producenter og sammen med dygtige håndværkere giver det netop det rigtige resultatet, som I kan være tilfredse med i mange år.

Energirigtige huse

Udgifter til el, vand og varme er store poster i den enkelte families budget i dag. Derfor vil vi altid tilstræbe optimale løsninger, så udgifterne bliver lave. Vi laver en energiberegning inden byggeriet starter op, og i får et energimærke, når byggeriet er færdigt.

Klik her og se vores materialebeskrivelse

Vi garanterer topkvalitet på alle områder