I er altid velkommen hos Preben Jørgensen Huse

Åbent Hus-arrangementer

Du er meget velkommen til at kigge forbi og se nærmere på vores design, materialer og byggekvalitet, ligesom du ved samme lejlighed vil have mulighed for at møde én af os fra Preben Jørgensen Huse.

 

I påsken slog vi dørene op til vores nye dejlige fuldmurede udstillingshus i Horsens Bygger. Fuldmuret udstillingshuse er sjældent og vores særlige kendetegn – fra inderst til yderst.

Huset kan ses hver søndag i tidsrummet 13.00 til 15.00 frem til og med 29. oktober 2023.

I sommerferieperioden er der lukket i uge 27, 28,29, 30 og 31.

 

Kig forbi og se nærmere på dette dejlige hus. Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Adresse Dato og tid Kontakt Plantegning
Biegårds Alle, Hatting, 8700 Horsens Hver søndag fra 13.00 til 15.00 Smukt udstillingshus – læs meget mere HER      HER

Svar på dine spørgsmål

Bemærk, at hvis du har set én af vores annoncer omkring Åbent Hus, så vær opmærksom på, at det hus eller de huse, som er afbilledet, ikke nødvendigvis er det hus, som I kan se på Åbent Hus-adressen. Nogle gange er huset anderledes på grund af købers ønsker eller grundens beskaffenhed. Ring gerne til os og hør nærmere om, hvilket hus det præcist er, så I ikke kører forgæves eller bliver skuffet – det ville vi være rigtig kede af. Du skal blot kontakte vores kontor på tel:+45 75805171, som herefter vil håndtere det videre forløb og give dig den information du ønsker.

Har du spørgsmål til et specifikt hus eller nogle hustanker du ønsker at drøfte, så kontakt gerne en af vores byggerådgivere for svar. Fremvisninger aftales jævnfør ovenstående altid først via vores kontor.

Vi glæder os til at se dig og høre om dine husplaner.


Bemærk at alle fotos er arkivfotos og ikke huset på adressen.

 

Færdigbyggede huse er ikke mulige at se nærmere på, hvis ikke der holdes Åbent Hus i det. Nye glade beboer vil jo gerne have lov til at nyde deres nye hjem alene, hvilket vi håber, at I har forståelse for. Vi har sikkert billeder af huset i vores galleri – ellers spørg gerne – måske er I heldige, og vi er ved at opføre et hus næsten magen til, som I kan se nærmere på.

 

Vi garanterer topkvalitet på alle områder