Unicum – Længehuse der er klassiske, praktiske og historiske uden kompromis

At leve i et hus skal være rart, og huset skal ligesom arbejde med i dagligdagen. Det stiller krav til, at huset på én gang kan overskues, og at det samtidig kan tilgodese familiens samlede og individuelle behov for hygge og fællesskab – det kan vores længehuse, som vi kalder Unicum.

Længehus-plantegninger med plads til det hele

Et længehus har eksisteret i mange år, og det har efterhånden bevist sine stærke sider som et funktionelt godt hus. Med årene er husets grundtanke fastholdt, men indretning og plantegninger er løbende blevet moderniseret, så det matcher nutidens ønsker og behov. Vi laver meget gerne et forslag til jer på dette dejlige hus.

I et længehus fra Preben Jørgensen Huse, er der plads til hele familien og alle jeres behov. Se plantegninger og billeder fra vores tidligere byggede huse og lad dig inspirere. I vores byggeproces tager vi jeres ønsker og behov i betragtning, så I flytter ind i et hus bygget specifikt til jer.

Ved alle vores huse er I meget velkommen til at præge vores plantegninger med jeres egne individuelle designønsker. Lad os blot høre mere om jeres ønsker og tanker – det er jo jeres drømmehuse, vi skal bygge. Vi lægger stor vægt på dialog med vores kunder, gennem hele processen – fra plantegning til færdigbygget hus. 

Har du spørgsmål til vores længehus, plantegning eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Du kan kontakte os via tlf. på 75 80 51 71 eller mail info@pj-huse.dk.

Vores tegninger og bygningskonstruktioner er ophavsretligt beskyttet og må ikke bruges af andre uden vores skriftlige samtykke/tilladelse.

Vi garanterer topkvalitet på alle områder