Byg nyt hus i Århus eller Horsens?

Har I planer om at bygge nyt hus og har I særlige ønsker, I gerne vil have opfyldt, så se vores forskellige planløsninger. Vi har gennem flere år ud fra vores kunders input og ønsker udarbejdet en række planløsninger, der kan tilpasses netop jeres ønsker i forbindelse med byg af nyt hus.

Vi bygger primært vores huse i Århus, Horsens og omegn, da vi mener, at vi for at kunne bygge i høj kvalitet og yde den bedste service, skal være i tæt kontakt med byggeriet. Derfor bygger vi kun i en afstand af max 1 times kørsel fra vores lager i Ølholm, 7160 Tørring.

Nyt hus ud fra egen tegning?

Har I udarbejdet jeres egen plantegning kan vi også bygge efter den. Vi er altid åbne over for jeres ideer og ønsker til nyt hus og har erfaring for, at byggeriet sjældent bliver meget dyrere. Byg hus med os i Århus, Horsens eller omegn og få jeres drømmehus!

Byg nyt hus med os

Vælger I at bygge nyt hus med Preben Jørgensen Huse som samarbejdspartner, får I et hus i høj kvalitet, bygget efter energirigtige principper. Vores 50 års erfaring gør os til en kompetent partner, som I trygt kan betro opgaven at bygge jeres nye hus. Byg hus med os i Århus eller Horsens og få et hus bygget af de bedste håndværkere og med kvalitetsmaterialer.

Byg hus med Preben Jørgensen Huse

Vil I høre mere om mulighederne for at bygge nyt hus i Århus, Horsens eller omegn ud fra en planløsning, der er tilpasset jeres ønsker og behov, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi garanterer topkvalitet på alle områder