Nye murstenshuse

Går I med tanker om at få bygget et muret hus og har I særlige ønsker, I gerne vil have opfyldt, så se vores forskellige planløsninger til murede huse. Vi har gennem flere år ud fra vores kunders input og ønsker udarbejdet en række planløsninger til billige huse, der kan tilpasses netop jeres ønsker i forbindelse med bygning af et murstenshus.

Har I udarbejdet jeres egne plantegninger over murstenshuse, kan vi også bygge efter en af dem. Vi er altid åbne over for jeres idéer og ønsker til nyt hus og har erfaring for, at kundens ønsker sagtens kan indarbejdes samtidigt med, at det stadig er billige huse, vi bygger.

Vi bygger billige, murede huse

Vælger I at bygge murstenshus med Preben Jørgensen Huse som samarbejdspartner, får I et billigt hus i høj kvalitet, bygget efter energirigtige principper. Med 50 års erfaring er vi en kompetent partner, man trygt kan betro opgaven at bygge murede huse:

  • Vi har bygget mere end 4.000 huse.
  • Vi bygger de billigste murstenshuse på markedet.
  • Vi har 50 års erfaring med murede huse.
  • Vi bruger udelukkende danske håndværkere.

Byg hus med os og få jeres drømmehus!

Vi bygger de billige huse i vores nærområde

Vi har hos Preben Jørgensen Huse et nærhedsprincip, der er med til at sikre en byggeproces og et færdigt hus af højeste kvalitet. Dette nærhedsprincip går ud på, vi kun bygger vores huse i en afstand af max 1 times kørsel fra vores lager i Ølholm, 7160 Tørring. Dette gør, at mange desværre henvender sig forgæves, fordi de har en byggegrund, der ligger for langt væk til, at vi vil påtage os opgaven.

Vi ved, at vi med vores nærhedsprincip skuffer nogle kommende husejere, men vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi vil være derfor hellere sige nej til en opgave end gå på kompromis med vores kvalitet og service.

Murede huse med Preben Jørgensen Huse

Vil I høre mere om mulighederne for murstenshuse bygget ud fra en planløsning, der er tilpasset jeres ønsker og behov, så kontakt:

Preben Jørgensen, Bygmester
E-mail: info@pj-huse.dk
Telefon: 75 80 51 71

Vi garanterer topkvalitet på alle områder